Методичні вказівки щодо оформлення і підготовки до захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи - Макаревич, Світлана Сергіївна; Петренко, Андрій Володимирович; Гай, Олександр Валентинович (My University, 2023)
Методичні вказівки містять матеріали, що необхідні для оформлення і підготовки до захисту бакалаврської кваліфікаційної роботи студентам денної та заочної форм навчання за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», освітньої програми «Інжиніринг електроенергетичних систем з відновлюваними джерелами».
Схвалено вченою радою ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: електроенергетика; електротехніка; електромеханіка; Elektrizitätswirtschaft; electric power industry; electrical engineering; Elektrotechnik; Elektromechanik; electromechanics