Розвиток підземних систем у представників відновлюваної лучної рослинності Лісостепу України - Якубенко, Борис Євдокимович; Чурілов, Андрій Михайлович; Меженний, Володимир Олексійович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: підземні системи; лучна рослинність; дернинні види рослин; underground systems; unterirdische Systeme; Graslandvegetation; meadow vegetation; turf plants