Аналіз умов праці та професійної патології трактористів-машиністів АПК - Марчишина, Євгенія Іванівна (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: аналіз умов праці; професійна патологія трактористів-машиністів; професійна патологія працівників села; analysis of working conditions; Analyse der Arbeitsbedingungen; Berufspathologie von Traktorfahrern; occupational pathology of tractor drivers; occupational pathology of rural workers; Berufspathologie der Landarbeiter