Особливості введення в культуру in vitro рослин Metasequoia glyptostroboides Hu & W.C. Cheng - Шитова, О. Е.; Чорнобров, Оксана Юріївна (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: відтворення генотипів рослин; культивування in vitro; біотехнології масового тиражування; reproduction of plant genotypes; культивування in vitro; mass reproduction biotechnology; Reproduktion von Pflanzengenotypen; In-vitro-Kultivierung