Сучасний стан та перспективи розвитку міжнародних транспортних коридорів для України - Дьомін, Олександр Анатолійович; Бузирьов, Я. І. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: перспективи розвитку міжнародних транспортних коридорів; своєчасна та якісна доставка вантажів; надання транспортних послуг; prospects for the development of international transport corridors; Perspektiven für die Entwicklung der internationalen Verkehrskorridore; timely and high-quality delivery of goods; rechtzeitige und qualitativ hochwertige Lieferung von Waren; transport services; Verkehrsdienste