Підвищення ефективності тваринницьких ферм шляхом автоматизованого управління технологічними процесами - Ребенко, Віктор Іванович (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: тваринницька ферма; автоматизовані системи контролю і управління технологічними процесами у тваринництві; підвищення ефективності тваринницьких ферм; livestock farm; automated systems for monitoring and controlling technological processes in livestock production; Improving the efficiency of livestock farms