Енергопродуктивність модальних букових деревостанів Буковинського Передкарпаття у панівних типах лісу - Слюсарчук, В. В.; Василишин, Роман Дмитрович (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: бук лісовий; енергія; тип лісу