Вплив несправностей паливоподаючої апаратури на працездатність автотракторних дизелів - Яремчук, Т. О.; Біла, Яна Юріївна; Тітова, Людмила Леонідівна (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019».
Збірник тез доповідей VІІ-ї міжнародної наукової конференції «Інноваційне забезпечення виробництва органічної продукції в АПК» (04-07 червня 2019 року)» в рамках роботи XXXI Міжнародної агропромислової виставки «АГРО 2019»
Keywords: паливна апаратура (ПА); паливні насоси; якість палива; fuel equipment (FE); fuel pumps; fuel quality; Kraftstoffausrüstung; Kraftstoffpumpen