Аналіз діагностування циліндро-поршневої групи дизелів сільськогосподарської техніки - Надточій, Олександр Васильович; Сіденко, О. І. (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, студентів, аспірантів і докторантів учасників V Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні технології аграрного виробництва» (6–7 листопада 2019 року).
Keywords: діагностування ЦПГ; системи запалювання; компрессометр; diagnosis of CPA; ignition systems; compression gauge; Zündsysteme; Kompressionsmessgerät