Аналіз факторів, що впливають на процес змішування у шнековолопатевому змішувачі - Потапова, Світлана Євгеніївна; Данилюк, О. І. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: процес змішування; змішувач; робоча камера; mixing process; Mischprozess; Mischer; mixer; working chamber