Правове регулювання податкового контролю у сфері виробництва і обігу спирту та алкогольних напоїв - Анісімова, Наталія Михайлівна; Курило, Володимир Іванович (My University, 2016)
Основними засадами сучасної внутрішньої державної економічної політики України є створення сприятливих умов для розвитку підприємництва, зменшення втручання держави в економічну діяльність суб’єктів господарювання, зниження тиску на бізнес з боку контролюючих органів; перехід на європейську модель ринкового нагляду, якості та безпеки продукції; детінізація економіки, створення сприятливих умов для діяльності економічних агентів у легальному правовому полі. Розрахована на науковців, юристів-практиків, керівників та працівників органів внутрішніх справ, аспірантів, студентів юридичних вищих навчальних закладів
Рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 11 від 20 квітня 2016 р.)
Keywords: податкове право; податковий контроль