Методичні рекомендації з вивчення дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи» для підготовки фахівців зі спеціальності 231 «Соціальна робота» освітньо-професійної програми «Соціальна робота» - Маценко, Леся Миколаївна (ЦП Компринт, 2020)
У методичних рекомендаціях висвітлено зміст лекцій і семінарських занять із дисципліни «Основи профорієнтаційної роботи», літературу для підготовки до занять, тестові завдання для самоперевірки. Методичні рекомендації розраховані на студентів, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Соціальна робота»
Рекомендовано до друку вченою радою гуманітарно- педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол №6 від 18.02.2020 р.).
Keywords: соціальна педагогіка