Мінливість морфологічних параметів однорічної хвої сосни звичайної в умовах Східного Полісся України - Матушевич, Любов Миколаївна; Лакида, Петро Іванович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Тези доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві» (18-19 квітня 2019 року)
Keywords: сосна звичайна; хвоя; морфологічні параметри; Scots pine; pine needles; morphological parameters; Kiefer; Nadeln