Іхтіологія - Шевченко, Петро Григорович; Пилипенко, Юрій Володимирович; Халтурин, Максим Борисович; Рудик-Леуська, Наталія Ярославівна; Макаренко, Аліна Анатоліївна; Климковецький, Антон Анатолійович; Чередніченко, І. С. (ОЛДІ - плюс, 2022)
У даному підручнику викладено основи систематики, таксономічного поділу, особливостей будови, способу життя, поширення та господарського значення груп і окремих видів рибоподібних та риб, розглянуто питання їх походження та еволюції, розкриті аспекти видоутворення біорізноманіття іхтіофауни водойм різного типу. Підручник призначений для підготовки бакалаврів спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» у вищих навчальних закладах III–IV рівнів акредитації. Він буде корисним для магістрів, аспірантів, викладачів біологічних і рибогосподарських факультетів університетів, науковців науково- дослідних установ і працівників рибогосподарської галузі України.
Іхтіологія (спеціальна)
Рекомендовано Вченою радою Національниого університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: Іхтіологія