Теорія і методика навчання : навчально-методичний посібник - Журавська, Ніна Станіславівна (My University, 2017)
Викладені матеріали лекцій з методики навчання дисципліни. Розроблений навчально-методичний комплекс з дисципліни: курс лекцій (згідно з навчальною програмою), завдання для практичних робіт та самостійної роботи, запитання та тести-задачі для самоконтролю, тести для контролю знань студентів. Рекомендована література для самостійної роботи студентів. Навчально-методичний посібник призначений для науково-педагогічних працівників, аспірантів, магістрів та бакалаврів спеціальності 035 «Філологія».
Рекомендовано вченою радою гуманітарно -педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України Протокол № 3 від 15.11. 2017р.
Keywords: педагогіка вищої школи