Газета "За сільськогосподарські кадри", № 33 (28 жовтня), 1980 - (:unkn) unknown (УСГА, 1980)
Антоненко, В. Від аналізу - до дії. Звіти і вибори в профспілках / В. Антоненко. - С.1 Коханівський, С. Науковці кафедри - народному господарству / С. Коханівський. - С.1 : Доцент І. І. Шарамок і асистент М. Т. Лут за розробкою стенду для діагностики електрообладнання. Фото А. Міщенка Пронько, В. З користю для всіх / В. Пронько. - С.1 Бельдей, Л. Виробнича практика / Л. Бельдей. - С.2 Дерій, В. Осінній клич поля / В. Дерій. - С.2 Костючок, С. У творчому злеті. Вчені - сільському господарству / С. Костючок. - С.2 Полагів, Н. З надхненням / Н. Полагів. - С.2 На знімку: керівник однієї з наукових робіт викладач Є. О. Добровольський вносить поправки до студентського проекту . - С.2 : Фото В. Запари Гаврилюк, В. Життя і мрії Олександра Броварця / В. Гаврилюк. - С.2 Прищепа, В. Пам’ять. Нарис. Ніхто не забутий, ніщо не забуто / В. Прищепа. - С.3 Котенко, О. Поклик душі / О. Котенко. - С.3 Студенти 5 курсу факультету електрифікації с.-г. на екскурсії в Каневі . - С.3 : фото Диев, П. Серебряная встреча : вірш / П. Диев. - С. 3 Кудиш, О. Бранці Києво-Печерської лаври. До 1500-річчя Києва / О. Кудиш. - С.3 Шевченко, І. Курс революційних наук. З історії нашого вузу / І. Шевченко. - С.3 В безалкогольному студентскому барі . - С.4 : фото О. Левченка Веселовський, І. Дуже важливий корнеплід / І. Веселовський. - С.4 Чорний, В. Загальна турбота / В. Чорний. - С.4 Кл.слова: дитячий травматизм Нагога, Г. Джерело бадьорості / Г. Нагога. - С.4 Руденко, С. Особистий хист. : бесіда про культуру поведінки з народною артисткою СРСР Наталією Ужвій / С. Руденко. - С.4
Keywords: навчальна практика; Кириченко, М. Ф.; збирання врожаю картоплі; Явон, Василь; пастернак