Ефективність використання машинних агрегатів на внесенні твердих органічних добрив - Шатров, Руслан Володимирович; Шатров, Р. Р. (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: машинні агрегати на внесенні добрив; технічні засоби використання органічних добрив; ефективність використання машинних агрегатів; machine units for fertiliser application; Maschineneinheiten für die Ausbringung von Düngemitteln; technical means of using organic fertilisers; technische Mittel für den Einsatz organischer Düngemittel; efficiency in the use of machine units; Effizienz beim Einsatz von Maschineneinheiten