Лісопожежна ситуація в Україні - Зібцев, Сергій Вікторович; Сошенський, Олександр Михайлович; Гуменюк, Василь Володимирович; Корень, В. А. (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: лісові пожежі; лісопожежна політика; лісовий фонд; forest fires; forest fire policy; forest fund; Waldbrände; Waldbestand