Фреза зі вставними ножами - Сірко, Зіновій Степанович (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: верстатні дереворізальні інструменти; фреза; обробка деталей; machine woodcutting tools; cutter; parts processing; Holzbearbeitungswerkzeuge; Fräse