The antimicrobial activities of the commercial essential oil derived from silver fir Abies alba - Truchan, Mariola; Tkachenko, Halyna; Buyun, Lyudmyla; Góralczyk, Anna; Osadowski, Zbigniew; Maksin, Viktor (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: silver fir Abies alba; The antimicrobial activities; essential oil; срібна ялиця Abies alba; Weißtanne Abies alba; антимікробна активність; Die antimikrobiellen Aktivitäten; ефірна олія