Вирішення проблеми підвищення експлуатаційної надійності з використаня елементів інформаційних технологій - Аулін, Віктор Васильович; Гриньків, Андрій Вікторович (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: підвищення експлуатаційної надійності; використаня інформаційних технологій; характеристики виконання роботи; множини систем або агрегатів; improved operational reliability; use of information technology; work performance characteristics; multiple systems or units