Упралінський облік - Гуцаленко, Любов Василівна; Колеснікова, Олена Миколаївна; Лепетан, Інна Михайлівна; Марчук, Ульяна Олександрівна; Мельянкова, Людмила Василівна (Центр учбової літератури, 2020)
Зміст навчального посібника відповідає навчальній програмі дисципліни «Управлінський облік». Акцентовано увагу на загальних положеннях організаційної складової та методики управлінського обліку. Окремий розділ присвячено особливостям управлінського обліку в підприємствах аграрного сектора економіки. Навчальний матеріал доповнюється рисунками і таблицями, запитаннями для самоперевірки. Посібник буде корисний студентам, аспірантам та викладачам закладів вищої освіти, а також бухгалтерам-практикам, аудиторам і підприємцям.
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: управлінський облік; методика; підприємства; аграрний сектор; економіка