Експертний метод дослідження стратегії розвитку лісогосподарських підприємств - Макаренко, С. С. (НУБіП України, 2019)
Міжнародна науково-практична конференція «Перспективи розвитку екосистемного менеджменту у лісовому комплексі та садово-парковому господарстві».
Keywords: лісогосподарські підприємства; розвиток лісгоспів; лісовідтворення; forestry enterprises; development of forestry enterprises; reforestation; forstwirtschaftliche Unternehmen; Aufforstung