Патогенез «Wetwood» берези повислої у лісах ДП «Коростишівське ЛГ» - Лівак, Д. С. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: береза повисла; бактеріози; патогенез; бактеріальна водянка; осередки ураження