Методичні рекомендації щодо проходження дистанційної виробничої практики (дисципліна «Цивільне право») - Коваль, А. М. (НУБіП України, 2022)
Методичні рекомендації містить систему організаційно-методичних (заходів завдання, організацію проходження виробничої практики, план та опис перебігу щодо проходження, порядок та захист оцінювання звіту про проходження дистанційної виробничої практики), які сприятимуть засвоєнню знань та формуванню прикладних навичок у студентів із дисципліна «Цивільне право». Також під час проходження дистанційної виробничої практики використовуються веб- сервіс, навчальний інтернет сервіс, месенджери: Viber, Telegram, Zoom, Скайп. Методичні рекомендації будуть корисними не лише для студенів та викладачів юридичних факультетів вищих навчальних закладів, а також усім хто здійснює керівництво проходження дистанційної виробничої практики з дисципліна «Цивільне право».
Keywords: цивільне право; право