Наукові, правові та організаційні аспекти збереження багатовікових історичних дерев у ландшафтному заказнику “Хутір Чубинського” на Київщині - Кушнір, Анатолій Іванович; Суханова, Ольга Анатоліївна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: меморіальні дерева; ландшафтний заказник; “Хутір Чубинського”; memorial trees; landscape reserve; “Chubinsky Farmstead”; Gedenkbäume; Landschaftsschutzgebiet