Вплив енергозберігаючого екрану на мікроклімат у кабіні трактора - Тарасенко, Світлана Євгенівна; Тур, В. С. (НУБіП України, 2019)
Теза доповіді учасника VI Міжнародної науково-технічної конференції «Крамаровські читання» з нагоди 112-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, члена-кореспондента ВАСГНІЛ, віце-президента УАСГН Крамарова Володимира Савовича. Представлені тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів та студентів НУБіП України, провідних вітчизняних і закордонних вищих навчальних закладів та наукових установ, в яких розглядаються завершені етапи розробок.
Keywords: енергозберігаючий екран у кабіні трактора; мікроклімат у кабіні трактора; вплив екрану на тепловий режим у кабіні трактора; energy-saving screen in the tractor cab; microclimate in the tractor cab; The effect of the screen on the thermal conditions in the tractor cab; energiesparender Bildschirm in der Traktorkabine; Mikroklima in der Traktorkabine