Лабораторні роботи з фізики : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт. Ч. ІІ. Модулі 4,5,6 - Бойко, Володимир Васильович; Ільїн, Петро Петрович; Гуменюк, Ярослав Олександрович; Чорній, Віталій Петрович; Малюта, Микола Володимирович (НУБіП України, 2021)
Навчальне видання є допоміжним засобом для повноцінного виконання студентами лабораторних робіт денної форми навчання з інженерних спеціальностей. В «Методичних вказівках даються короткі відомості з теорії, які потрібні для виконання лабораторних робіт.
Для студентів інженерних спеціальностей вищих аграрних навчальних закладів денної форми навчання. Рекомендовано ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження НУБіП України.
Keywords: фізика