Типологічна структура лісів Київського Полісся як основа їх продуктивності - Лакида, Петро Іванович; Шевчук, О. В.; Смолін, В. О. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: продуктивність деревостанів; біотичні фактори; структура лісів; forest productivity; Produktivität der Baumbestände; biotische Faktoren; biotic factors; forest structure