Проблеми організації освітнього процесу під час глобальних викликів: цифровізація та інформаційні технології в освіті - Корнійчук, Борис Валерійович (НУБіП України, 2023)
В статті представлена теза доповіді учасників Міжнародної науково-практичної конференції "Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України та світу" присвяченої 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України.
Keywords: освітній процесу під час глобальних викликів; цифровізація та інформаційні технології в освіті; educational process during global challenges; Bildungsprozess bei globalen Herausforderungen; Digitalisierung und Informationstechnologien in der Bildung; digitization and information technologies in education