Основи біорізноманіття - Кляченко, Оксана Леонідівна; Лісовий, Микола Михайлович; Кваско, Олена Юріївна (My University, 2022)
У підручнику викладено основні теоретичні відомості про базові концепції вивчення біорізноманіття, його класифікації, методи оцінки та збереження. Вказані основні загрози та проблеми сьогодення пов’язані зі збідненням біорізноманіття. Підручник спрямований на ознайомлення майбутніх фахівців з базовими принципами моніторингу, інвентаризації видового різноманіття і багатства, аналізу первинної інформації та ін. Для студентів, аспірантів, викладачів та наукових співробітників біологічних, екологічних та аграрних вузів, які спеціалізуються в галузі біології, біотехнології і екології та охорони навколишнього середовища
Рекомендовано до друку рішенням вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 3 від 26 жовтня 2022 року)
Keywords: біорізноманіття; біотехнології; біоінженерія