Класик української філософії: Григорій Сковорода (до 300-річчя від дня народження) - Полозенко, Галина Миколаївна; Полозенко, Любов Павлівна (НУБіП України, 2022)
Літературний сценарій до 300- річчя від дня народження Григорія Сковороди
Keywords: українська література; філософія