Взаємодія збирально-транспортних машин при перевезеннях оборотними причепами - Воронков, Олексій Андрійович; Роговський, Іван Леонідович; Пасторак, Зденек (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: збирально-транспортні машини; обслуговування зернозбиральних комбайнів; перевезення оборотними причепами; harvesting and transport machines; Ernte- und Transportmaschinen; maintenance of combine harvesters; Wartung von Mähdreschern; transport by turnstiles; Transport durch Drehkreuze