Аналіз досвіду інтродукції деревних видів рослин родини Аraliaceae Juss. в Україні - Морозько, Анастасія Петрівна; Колесніченко, Олена Валеріївна (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Відновлення, охорона й збереження рослинного світу лісів України в умовах техногенного навантаження та змін клімату» (15–16 жовтня 2019 року).
Keywords: декоративне садівництво; інтродукція деревних рослин; Araliaceae Juss; ornamental gardening; introduction of woody plants; Einführung von Gehölzen; Ziergartenbau; аралієві рослини