Випробування гільз циліндрів двигунів ЯМЗ-238 на кавітаційні руйнування - Солодовнік, О. В.; Ференсов, В. Е.; Сиволапов, Володимир Анатолійович (My University, 2019)
Теза доповіді науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів на XIX Міжнародної конференції «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн».
Збірник тез доповідей XIX Міжнародної конференції науково-педагогічних працівників, наукових співробітників та аспірантів «Проблеми та перспективи розвитку технічних та біоенергетичних систем природокористування: конструювання та дизайн»
Keywords: гільзи циліндрів; двигуни ЯМЗ-238