Технічне діагностування гідроприводу мобільних сільськогосподарських машин - Надточій, Олександр Васильович; Тітова, Людмила Леонідівна; Роговський, Іван Леонідович (НУБіП України, 2020)
У навчальному посібнику наведено навчально-методичний матеріал з основ технічного діагностування гідроприводу мобільних сільськогосподарських машин, наведено синтез гідравлічних систем сучасної сільськогосподарської техніки, розкрито загальну інформацію по діагностичних приладах Parker та Parker serviceman plus. Для підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування», 208 «Агроінженерія», 275 «Транспортні технології (автомобільний транспорт)» вищих навчальних закладів України
Рекомендовано до друку навчальний посібник вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України від 26 лютого 2020 року прокотол № 7.
Keywords: гідропривод; сільськогосподарські машини; мобільні сільськогосподарські машини; hydraulic drive; agricultural machinery; mobile agricultural machinery