Ісраелян2023-02-282023-02-282021Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів : автор. дис. . кандидата технічних наук: 03.00.20 "Біотехнологія" (технічні науки) / В.М. Ісраелян ; Національний університет біоресурсів і природокористування. - Київhttps://dglib.nubip.edu.ua/handle/123456789/9593The dissertation thesis for the scientific degree of the candidate technical sciencesДисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук зі спеціальності 03.00.20 «Біотехнологія». Національний університетбіоресурсів і природокористування України. Київukбіотехнологіяшинкові виробим’ясні виробирозсілм’ясо страусаферментякістьбезпечністьпапаїнРозробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомівThesisAbstract