Шляхи та способи розв’язання проблем міських перевезень - Островий, Б. Г. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів по матеріалам ІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Автомобільний транспорт та інфраструктура» (23-25 квітня 2020 року).
Keywords: способи розв’язання проблем міських перевезень; розроблення програм розвитку автомобільного транспорту; підвищення рівня екологічної безпеки автомобільного транспорту; ways to solve urban transport problems; Wege zur Lösung der städtischen Verkehrsprobleme; development of road transport development programmes; Ausarbeitung von Entwicklungsprogrammen für den Straßenverkehr; improving the level of environmental safety of road transport; Verbesserung der Umweltsicherheit im Straßenverkehr