Установка для дослідження точності висіву насіння технічних культур - Попик, Павло Сергійович (My University, 2019)
Тези доповідей науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005), в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку прикладної геометрії та інженерної графіки, дизайну, питання викладання графічних дисциплін.
Збірник тез доповідей XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Обуховські читання» з нагоди 93-ї річниці від дня народження доктора технічних наук, професора, академіка АН ВШ України, Обухової Віолетти Сергіївни (1926-2005) 29 березня 2019 року
Keywords: точність висіву насіння технічних культур; установка для дослідження точності висіву; технологічний процес виробництва зерна; сівалки; accuracy of sowing seeds of industrial crops; installation for the study of sowing accuracy; technological process of grain production; planters