Управління освітньою діяльністю в 2 частинах - Базелюк, Василь Григорович; Гречаник, Наталія Ігорівна; Кубіцький, Сергій Олегович; Шумілова, Ірина Федорівна (Міленіум, 2023)
Навчальний посібник підготовлений для магістрів спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління навчальним закладом». Він містить робочу програму навчальної дисципліни «Управління освітньою діяльністю», повний лекційний курс укладений авторами, плани практичних занять, список рекомендованої літератури, а також практикум і методичні рекомендації щодо виконання різних видів самостійної та індивідуальної роботи. Посібник може бути корисним викладачам і студентам педагогічних закладів вищої освіти, керівникам установ у галузі освіти та слухачам курсів підвищення управлінської кваліфікації
Management of educational activities in 2 parts. Part 2
Розглянуто та рекомендовано до друку вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України (протокол № 4 від 25.10.2023 р.)
Keywords: Вища школа; Higher school; Вища освіта; Higher education; Управління освітньою діяльністю; Management of educational activities