Шляхи оновлення продукції сільськогосподарського машинобудування - Надточій, Олександр Васильович (ТОВ «Аквамарин Ексклюзив», 2019)
Тези доповідей XV Міжнародної наукової конференції «Раціональне використання енергії в техніці. TechEnergy 2019» (19-22 травня 2019 року) з нагоди 88-ї річниці від дня народження Момотенка Миколи Петровича (1931-1981).
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; оновлення машиннотракторного парку; комплектування машиннотракторного парку; agricultural engineering; Landtechnik; renewal of machine and tractor fleet; Erneuerung des Maschinen- und Traktorenparks; completing the machine and tractor fleet; Vervollständigung des Maschinen- und Traktorenparks