Вплив війни на регіональні та глобальні процеси в Україні та світі - Сідько, Лариса Костянтинівна (My University, 2024)
Вебліографічний покажчик з посиланням на повні тексти документів українською мовою за 2022-2024 рр.
Keywords: вплив війни; регіональні та глобальні процеси в Україні; регіональні та глобальні процеси в світі; вебліографічний покажчик; impact of war; Regional and global processes in Ukraine; regional and global processes in the world; bibliographic index