Газета "За сільськогосподарські кадри", № 15 (29 жовтня), 1991 - (:unkn) unknown (Українська сільськогосподарська академія, 1991)
Зміст: У ректораті . - С.1 Обрамбальський, В. Чого потребує вища школа / В. Обрамбальський. - С.1 Відозва до колективів сільськогосподарських навчальних закладів України . - С.1 Веселовський, І. Зміцнюються звязки / І. Веселовський. - С.2 Ректори протестують . - С.2 Мащенко, М. Буря в склянці води. Тривожний сигнал покликав у дорогу / М. Мащенко. - С.2-3 Драганов, Б. Вчити вчителя / Б. Драганов, П. Лузан. - С.2-3 Ященко, Т. Сад. Твої випускники академіє / Т. Ященко. - С.3 Боримський, І. Закон про винаходи / І. Боримський. - С.4 Землі вклоніться низько / інтерв’ю л. Фросевича з О. Ю. Барабашем. - С.4 Краснов, В. Варто кожному вміти / В. Варто кожному вміти Краснов. - С.4 Зустріч з напівпорожнім залом . - С.4
Keywords: поїздка в Угорщину; збільшення заробітної плати; Лапа, О.М.; фізичне виховання; зустріч з американським вченим; екстремальні умови; українцем за походженням Тарасом Гунчаком