Методи навчання англійської мови через безкоштовні додатки для обміну повідомленнями та завдання смартфона - Бабенко, О. В.; Шевчук, Л. Ю. (Міленіум, 2018)
У статті розглядаються сучасні інформаційні технології в процесі вивчення англійської мови та методи навчання через безкоштовні мобільні додатки. Сучасні інформаційні технології ефективні в процесі навчання, роблять його інтерактивним, комунікативним, цікавим та індивідуальним. Систематизовано типи освітніх електронних ресурсів для вивчення іноземних мов.
Keywords: навчання; інформаційні технології; смартфон; мобільні додатки; програма; метод