Динаміка середньої висоти модальних соснових деревостанів зони відчуження у свіжому сосновому бору - Слива, Олександр Анатолійович; Терентьєв, Андрій Юрійович (НУБіП України, 2018)
Теза доповіді учасника міжнародної науково-практичної конференції «Стале управління лісовим комплексом та збалансований розвиток урболандшафтів», яка відбулася (27 березня 2018 року)
Keywords: повидільна база даних; модальні соснові деревостани; таксація; individual database; modal pine stands; taxation; modale Kiefernbestände; Taxierung