Дух що тіло рве до бою: сценарій літературного вечора, присвяченого 165-річчю з дня народження Івана Франко - Полозенко, Любов Павлівна; Полозенко, Галина Миколаївна (НУБіП України, 2021)
Сценарій літературного вечора, присвяченого 165-річчю з дня народження Івана Франко
Keywords: Франко Іван; літературний вечір; сценарій; Franko Ivan; literary evening; literarischer Abend; Szenario; script