Аналіз процесу ущільнення біомаси шнековим робочим органом - Єременко, Олександр Іванович; Зубок, Тетяна Олександрівна; Василенков, В. Є. (НУБіП України, 2019)
Тези доповідей вчених, науковців, науково-педагогічних працівників, наукових співробітників, аспірантів і докторантів учасників ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку", в яких розглядаються нинішній стан та шляхи розвитку агроінженерної галузі економіки України, надійності технічних систем, технологій і техніки інженерії, удосконалення та нові розробки технологічних процесів, технічних засобів.
Збірник тез доповідей ІІ міжнародної науково-практичної конференції "Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку " (7-8 листопада 2019 року) присвячена 90-й річниці з дня заснування механіко-технологічного факультету НУБіП України
Keywords: процес ущільнення біомаси; ущільнення біомаси шнековим робочим органом; аналіз процесу ущільнення біомаси; формування паливних брикетів; biomass compaction process; Compaction of biomass with a screw working body; Analysis of the biomass compaction process; forming fuel briquettes