Методичні рекомендації до лекційних та семінарських занять з дисципліни «Біоетика з основами медичного права» для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 229 «Громадське здоров’я» (ОПП «Нутриціологія здорового харчування») - Качур, А.; Коваль, А.; Піддубний, О. (НУБіП України, 2023)
Методичні рекомендації розроблені з метою поглибленого вивчення студентами дисципліни «Біоетика з основами медичного права», набуття навичок самостійного опрацювання теоретичного і практичного матеріалу, структурування потрібної інформації. Наведено список рекомендованої літератури.
Схвалено на засіданні вченої ради юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: біоетика; медичне право; право; bioethics; medical law; law