Лісорослинні умови як каталізатори активізації ендофітних вітальних облігатів аутомікробіоти деревних рослин - Гойчук, Анатолій Федорович; Дрозда, Валентин Федорович; Кульбанська, Іванна Миколаївна; Швець, М. В. (My University, 2019)
Тези доповідей учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Лісова типологія як основа наближеного до природи лісівництва» (9-12 жовтня 2019 року).
Keywords: каталізуючі чинники; вітальні облігати; патологія