Нетрадиційні кормові культури - Демидась, Григорій Ілліч; Слюсар, Іван Тимофійович (НУБіП України, 2019)
Посібник підготовлено відповідно до вимог програми для підготовки фахівців аграрних закладів освіти ОС Магістр. Наведено характеристику та кормову цінність нетрадиційних культур, розлого представлено сучасні технології вирощування, догляду та збирання малопоширених кормових культур для забезпечення тваринництва повноцінними, збалансованим за поживністю кормами. Розраховано на студентів і викладачів вузів, науковців, а також фахівців сільськогосподарських підприємств різних форм власності.
Рекомендовано Вченою радою Національного університету біоресурсів і природокористування України
Keywords: кормові культури; багаторічні кормові культури; кормовиробництво; корми